Over Vision

> Over Vision

Over Vision kapsalon

Ik werk al 26 jaar als kapster ik heb twee diploma’s, een uit Iran en een uit Nederland (Allround). 26 jaar geleden ben ik vol enthousiasme aan mijn werk begonnen en na vijf jaar ervaring opgedaan te hebben in Iran ben ik geëmigreerd naar Nederland. Ook hier in Nederland besloot ik een professioneel bedrijf te starten.

Na drie jaar studeren heb ik mijn Allround diploma gehaald en heb toen een paar jaar in verschillende kapperszaken gewerkt.
In 2010 ben ik begonnen met mijn salon Vision. Waarom de naam Vision? Omdat het altijd mijn droom (mijn visie) is geweest om een eigen zaak te starten en om mensen mooier te maken.

Ik geniet ervan om het uiterlijk van mensen te verbeteren en om mensen blij de deur uit te zien gaan. Als kapper ben je nooit klaar met leren en ik probeer om bij te blijven met de nieuwe trends en Modes.

Na al die jaren ben ik nog steeds enthousiast en werk ik vol passie en blijheid, ik geloof dat het de kunst van een kapper of (kapster) is om goed te luisteren naar de klant en om daarnaast te kijken wat bij die persoon past. Natuurlijk ook advies geven als iets helemaal niet bij de klant past.
Een kapper moet naast zijn creatieve studie werken met passie.
Marmar

× Hoe kan ik je helpen?